Apiterapija

Apiterapija

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak, je namenjen vsem ljubiteljem narave in čebel ter vsem tistim, ki bi radi pobliže spoznali čebelji svet, uživali ob panoramskem razgledu, se sproščali ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah njihovih telesc ter zraven še nekaj koristnega naredili za svoje zdravje in telo.

BEE Wellness retreat

Ponudba Apiterapevtskega čebelnjaka MrBee

Kje se nahajamo?

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak smo postavili na turistični lokaciji Panorama glamping Visole, ki nudi namestitve tako našim kot tujim gostom. V apiterapevtskem čebelnjaku, ki se nahaja v bližini namestitev, gostje lahko uživajo ob panoramskem razgledu, se sproščajo in zaspijo ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah tisočih čebeljih telesc.

Apiturizem in apidoživetja so ključnega pomena za razvoj in promocijo zelenega, ekološkega in trajnostnega turizma, ki dajejo tudi prepoznavnost občini Slovenska Bistrica.

Ali veš kaj je apiterapija?

Apiterapija je veda o tem, kako si s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo naše zdravje. Apiterapija pri lajšanju ali odpravljanju zdravstvenih tegob uporablja čebelje pridelke kot so: med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, apilarnil in čebelji strup. Je holistična medicina, kar pomeni celovito zdravljenje: “vse uporabiti oz. povzeti ali vse zdraviti”, njeni začetki pa segajo že stoletja nazaj vse do egipčanske, kitajske, babilonske in drugih civilizacij.

Zapri
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.