Apiterapija z aerosolom – 45min

Apiterapija z aerosolom poteka v Mr.Bee apičebelnjaku v neposredni bližini panjev na katere je nameščeno udobno ležišče in kjer se ob ležanju na le-teh čuti vibracija čebel. Na vsak panj je pritrjen nastavek s cevjo na katero se namesti ustnik oz. maska, ki omogoča inhalacijo iz panja. Priporočljivo je, da se apiterapija z aerosolom izvaja kontinuirano, predvsem za bolnike z resnejšimi težavami. Izvaja se v poletnih mesecih, nekje od meseca maja do septembra ( odvisno od vremena ).

Apiterapija z aerosolom blagodejno vpliva na naša dihala ter na naše psihofizično počutje. Priporoča se bolnikom s pljučnimi boleznimi, astmo, kroničnimi bronhitisi, vnetji grla, alergijami in podobno. Čebele s svojim gibanjem kril v panju tvorijo aerosol, ki vsebuje propolis, cvetni prah, eterična olja ter flavonoide in zaradi svojih zdravilnih učinkov krepi imunski sistem, ugodno vpliva na naša dihala, zmanjšuje stres in izboljšuje splošno počutje. Te vrste apiterapija je primerna tako za otroke, kot tudi za odrasle in starejše ljudi, pomaga pa tudi športnikom in vsem, ki so na kakršenkoli način izpostavljeni izjemnim psihofizičnim stresnim situacijam.

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak, ki je namenjen vsem ljubiteljem narave in čebel ter vsem tistim, ki bi radi pobliže spoznali čebelji svet, uživali ob panoramskem razgledu, se proščali ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah njihovih telesc ter zraven še nekaj koristnega naredili za svoje zdravje in telo. V apičebelnjaku lahko poizkusiš intenzivno inhalacijo zdravilnega zraka skozi maske oz. cevi, ki so napeljane neposredno iz čebeljega panja ter si privoščiš medeno masažo ob sladko-medeni degustaciji, kjer boš lahko do onemoglosti razvajal svoje brbončice.

Apiterapija je veda o tem, kako si s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo naše zdravje. Apiterapija pri lajšanju ali odpravljanju zdravstvenih tegob uporablja čebelje pridelke
kot so: med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, apilarnil in čebelji strup. Je holistična medicina, kar pomeni celovito zdravljenje: “vse uporabiti oz. povzeti ali vse zdraviti”, njeni začetki pa segajo že stoletja nazaj vse do egipčanske, kitajske, babilonske in drugih civilizacij.

Apiterapija s pomočjo čebeljih pridelkov krepi in ohranja naše zdravje.

Že od 25,00  / osebo

Rezerviraj termin

BEE Wellness retreat

Ponudba Apiterapevtskega čebelnjaka MrBee

Kje se nahajamo?

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak smo postavili na turistični lokaciji Panorama glamping Visole, ki nudi namestitve tako našim kot tujim gostom. V apiterapevtskem čebelnjaku, ki se nahaja v bližini namestitev, gostje lahko uživajo ob panoramskem razgledu, se sproščajo in zaspijo ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah tisočih čebeljih telesc.

Ali veš kaj je apiterapija?

Apiterapija je veda o tem, kako si s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo naše zdravje. Apiterapija pri lajšanju ali odpravljanju zdravstvenih tegob uporablja čebelje pridelke kot so: med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, apilarnil in čebelji strup. Je holistična medicina, kar pomeni celovito zdravljenje: “vse uporabiti oz. povzeti ali vse zdraviti”, njeni začetki pa segajo že stoletja nazaj vse do egipčanske, kitajske, babilonske in drugih civilizacij.

Zapri
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.