Medena Detox masaža hrbta – 45min

Razstrupljevalna in prečiščevalna masaža hrbta, za tiste, ki se želijo osvoboditi strupov in odvečnih toksinov, katere akumuliramo v telesu. Izvaja se z naravnim medom na hrbtu in pomaga stimulirati krvni in limfni obtok. Med je odličen antioksidant, ki deluje protivnetno in protimikrobno, uničuje telesne strupe in spodbuja pravilno delovanje encimov strjevanja krvi, pozitivno vpliva na prebavo in sprošča telo ter hkrati pomirja.

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak, ki je namenjen vsem ljubiteljem narave in čebel ter vsem tistim, ki bi radi pobliže spoznali čebelji svet, uživali ob panoramskem razgledu, se proščali ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah njihovih telesc ter zraven še nekaj koristnega naredili za svoje zdravje in telo. V apičebelnjaku lahko poizkusiš intenzivno inhalacijo zdravilnega zraka skozi maske oz. cevi, ki so napeljane neposredno iz čebeljega panja ter si privoščiš medeno masažo ob sladko-medeni degustaciji, kjer boš lahko do onemoglosti razvajal svoje brbončice.

Apiterapija je veda o tem, kako si s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo naše zdravje. Apiterapija pri lajšanju ali odpravljanju zdravstvenih tegob uporablja čebelje pridelke
kot so: med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, apilarnil in čebelji strup. Je holistična medicina, kar pomeni celovito zdravljenje: “vse uporabiti oz. povzeti ali vse zdraviti”, njeni začetki pa segajo že stoletja nazaj vse do egipčanske, kitajske, babilonske in drugih civilizacij.

Apiterapija s pomočjo čebeljih pridelkov krepi in ohranja naše zdravje.

Že od 65,00  / osebo

Rezerviraj termin

BEE Wellness retreat

Ponudba Apiterapevtskega čebelnjaka MrBee

Kje se nahajamo?

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak smo postavili na turistični lokaciji Panorama glamping Visole, ki nudi namestitve tako našim kot tujim gostom. V apiterapevtskem čebelnjaku, ki se nahaja v bližini namestitev, gostje lahko uživajo ob panoramskem razgledu, se sproščajo in zaspijo ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah tisočih čebeljih telesc.

Ali veš kaj je apiterapija?

Apiterapija je veda o tem, kako si s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo naše zdravje. Apiterapija pri lajšanju ali odpravljanju zdravstvenih tegob uporablja čebelje pridelke kot so: med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, apilarnil in čebelji strup. Je holistična medicina, kar pomeni celovito zdravljenje: “vse uporabiti oz. povzeti ali vse zdraviti”, njeni začetki pa segajo že stoletja nazaj vse do egipčanske, kitajske, babilonske in drugih civilizacij.

Zapri
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.