Medeni Royal pomlajevalni tretma – 45min

Sprostitvena masaža obraza in dekolteja za tiste, ki želijo naraven lifting in večjo napetost obraznih mišic ter elastičnost in mehkobo kože. Izvaja se z voski in kapljicami matičnega mlečka, kateri ima izjemne protistarostne in negovalne lastnosti. Pozitivni učinki matičnega mlečka so: spodbuja rast celic in regenerira kožo, pospešuje okrevanje kožnih bolezni, lajša težave menopauze in krepi odpornost telesa.

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak je namenjen vsem ljubiteljem narave in čebel ter vsem tistim, ki bi radi pobliže spoznali čebelji svet, uživali ob panoramskem razgledu, se sproščali ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah njihovih telesc ter zraven še nekaj koristnega naredili za svoje zdravje in telo.

Apiterapija s pomočjo čebeljih pridelkov krepi in ohranja naše zdravje.

Že od 70,00  / osebo

Rezerviraj termin

BEE Wellness retreat

Ponudba Apiterapevtskega čebelnjaka MrBee

Kje se nahajamo?

Mr.Bee apiterapevtski čebelnjak smo postavili na turistični lokaciji Panorama glamping Visole, ki nudi namestitve tako našim kot tujim gostom. V apiterapevtskem čebelnjaku, ki se nahaja v bližini namestitev, gostje lahko uživajo ob panoramskem razgledu, se sproščajo in zaspijo ob zvokih brenčanja čebel ter ob vibracijah tisočih čebeljih telesc.

Ali veš kaj je apiterapija?

Apiterapija je veda o tem, kako si s pomočjo čebeljih pridelkov krepimo in ohranjamo naše zdravje. Apiterapija pri lajšanju ali odpravljanju zdravstvenih tegob uporablja čebelje pridelke kot so: med, cvetni prah, propolis, čebelji vosek, matični mleček, apilarnil in čebelji strup. Je holistična medicina, kar pomeni celovito zdravljenje: “vse uporabiti oz. povzeti ali vse zdraviti”, njeni začetki pa segajo že stoletja nazaj vse do egipčanske, kitajske, babilonske in drugih civilizacij.

Zapri
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.