Top

Veliki paket “Božični trio”

Veliki paket “Božični trio” je praznični komplet treh “ta najbolj zimskih” medenih izdelkov, ki so prava poslastica za decembrski čas. Beli kristal 250g – kremni med brez dodatkov, Božično jabolko 250g – kremni med z liofiliziranim jabolkom in božičnimi začimbami in Medeni liker 100ml so vedno prava izbira za prihajajoče praznike in razvajanje tvojih brbončic! Odlična ideja za darilo!

Paket vsebuje:
  • Beli kristal 250g – kremni med brez dodatkov
  • Božično jabolko 250g – kremni med z liofiliziranim jabolkom in dišečimi začimbami
  • Medeni liker 100ml
DIMENZIJA PAKETA:
170 x 100 x 170

Paket je pakiran ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je čudovito darilo za vsakogar!

36,00 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice. “

Veliki paket “Božični trio” je praznični komplet treh “ta najbolj zimskih” medenih izdelkov, ki so prava poslastica za decembrski čas. Beli kristal 250g – kremni med brez dodatkov, Božično jabolko 250g – kremni med z liofiliziranim jabolkom in božičnimi začimbami in Medeni liker 100ml so vedno prava izbira za prihajajoče praznike! Odlična ideja za darilo!

Paket vsebuje:
  • Beli kristal 250g – kremni med brez dodatkov
  • Božično jabolko 250g – kremni med z liofiliziranim jabolkom in dišečimi začimbami
  • Medeni liker 100ml
DIMENZIJA PAKETA:
170 x 100 x 170

 

BELI KRISTAL 250g

Mr.Bee “Beli kristal” je naravni kremni med brez dodatkov ( ponavadi cvetličnega izvora ) , ki je nastane s posebnim tehnološkim procesom mešanja kristaliziranega medu v mešalcu nekaj dni, dokler iz njega ne nastane bela, gosta in mazljiva kremasta struktura. Medu v procesu mešanja ni nič dodanega ali odvzetega in tudi ni segrevan, zato ohrani vse svoje koristne in naravne sestavine. Vse lastnosti medu ostanejo enake kot pri navadnem medu, spremeni se samo struktura. Obožujejo ga tako odrasli kot otroci, saj je prijetnega in nežnega okusa in ne kaplja!

Predlog za serviranje: Beli kristal je primeren je kot namaz na kruhu, na palačinkah, kot sladilo za tople napitke, dodatek k svežemu sadju ali skutnim jedem.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

Vsebina: 250g pakiranje
Sestavine: cvetlični med
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru ( priporočljivo v hladilniku ).

……………

BOŽIČNO JABOLKO 250g
Mr.Bee Božično jabolko je 100% naravni kremni med, narejen iz najbolj slastnega liofiliziranega jabolka ter božičnih začimb, vmešanih v to praznično mešanico. Kombinacija medu in jabolka ustvarita edinstven okus domačnosti in topline, dišeče začimbe kot so cimet, klinčki, ingver in muškatni orešček pa dajo kremnemu medu tisto piko na i. Okus Božičnega jabolka močno spominja na domači jabolčni zavitek, ki so ga pekle naše babice in je vedno tako lepo pridišal po praznikih.
Predlog za serviranje: Praznični kremni med Božično jabolko se odlično poda k popečenim kruhkom z maslom, k vafljem, palačinkam, k čaju, mleku, mlečnemu zdrobu ali pa kot dodatek pri peki slaščic. Lahko pa si ga privoščimo seveda kar na žlico ko nam “pade cuker”!
Je lahko izvrstno in okusno darilo predvsem v času prazničnega obdarovanja!
Vsebina: 250g
Sestavine: med, liofilizirano jabolko, cimet, ingver, klinčki, piment, kardamom, muškatni orešček, aroma vanilije
Alergeni: muškatni orešček
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: V temnem in hladnem prostoru.
Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil.

………………..

MEDENI LIKER 100ml

Mr.Bee medeni liker je vrhunska pijača iz domačega medu in sadnega žganja, ki je narejen po tradicionalnem receptu dedka Franca in kjer Mr.Bee pri postopku izdelave uporabi same najboljše sestavine. Medenemu likerju dajejo posebno aromo propolis, kostanjev med in voščeni poklopci iz čebeljega voska, ki se v žganju namakajo skoraj leto dni v posebnih sodih, liker pa s tem postopkom dobi čudovit okus, ki očara prav vsakogar.

Predlog za serviranje:  Medeni liker je alkoholna pijača ki se pije kot aperitiv, poleg izjemnega okusa pa poskrbi še za nekaj zdravilnih učinkov. Še posebno se prileže v zimskih dneh saj nas ogreje, v poletnih mesecih pa si lahko iz njega naredimo osvežilni medeni koktajl v kombinaciji z ginom ter citrusi.

Vsebina: 100ml pakiranje
Sestavine: žganje, med, propolis
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: V hladnem in temnem prostoru.