Veliki paket ” 4 x kremni med “

Veliki paket ” 4 x kremni med” je premium paket 4 različnih pakiranj 250g kremnih okusov Mr.Bee medu! V paketu se skriva Beli kristal, Fina malina, Čokoladno zlato in Slastni lešnik! Preizkusi svojo paleto okusov Mr.Bee in izberi svojega najljubšega! Odlična ideja za darilo, za tvoje najbližje ali poslovne partnerje!

Paket vsebuje:

 • kremni med Fina malina 250g
 • kremni med Beli kristal 250g
 • kremni med Čokoladno zlato 250g
 • kremni med Slastni lešnik 250g
  DIMENZIJA EMBALAŽE:
  200 X 180 X 110

  Paket je pakiran ročno z veliko mero ljubezni in je lahko čudovito darilo za vsakogar.

49,50 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
Zapri
Opis

“Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

 

Veliki paket ” 4 x kremni med”  je premium paket 4 različnih pakiranj 250g kremnih okusov Mr.Bee medu! V paketu se skriva Beli kristal, Fina malina, Čokoladno zlato in Slastni lešnik! Preizkusi svojo paleto okusov Mr.Bee in izberi svojega najljubšega! Odlična ideja za darilo, za tvoje najbližje ali poslovne partnerje!

Paket vsebuje:

 • kremni med Fina malina 250g
 • kremni med Beli kristal 250g
 • kremni med Čokoladno zlato 250g
 • kremni med Slastni lešnik 250g
  DIMENZIJA EMBALAŽE:
  200 X 180 X 110

  Paket je pakiran ročno z veliko mero ljubezni in je lahko čudovito darilo za vsakogar.

   

  SLASTNI LEŠNIK 250g

  Slastni lešnik je 100% naravni kremni med, narejen iz slovenskih praženih lešnikov brez dodanega sladkorja in arom. Osnova za kremni med je Mr. Bee-jev nesegret cvetlični med, ki je v fazi kristalizacije in katerega Mr.Bee meša v mešalcu nekaj dni, dokler ne dobi kremaste strukture h kateri doda omamno dišečo pasto iz domačih lešnikov. Slastni lešnik se odlično poda k mleku, kot zdrav namaz na kruhu brez sladkorja, k vafljem, palačinkam, sladoledu, sladicam ali pa si ga privoščimo kar tako na žlico. Tej enkratni medeni poslastici se ne bodo mogli upreti še tako zahtevni sladokusci.

  Predlog za serviranje: Slastni lešnik se odlično poda k mleku, kot zdrav namaz na kruhu brez sladkorja, k vafljem, palačinkam, sladoledu, sladicam ali pa si ga privoščimo kar tako na žlico

  Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

  Vsebina: 250g pakiranje
  Sestavine: cvetlični med, praženi slovenski lešniki 30%
  Alergeni: /
  Poreklo: Slovenija
  Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.

…………….

FINA MALINA 250g

Fina malina je 100% naravni kremni med, narejen iz samih dragocenih sestavin. Kombinacija medu in domačih slovenskih malin ustvarita čudovito harmonijo okusov, ki prepriča še tako zahtevnega kupca. Za osnovo Fine maline Mr.Bee uporabi svoj izvrsten cvetlični med, ki je že v fazi kristalizacije. Kristaliziran med nato z veliko mero potrpežljivosti meša v posebnem mešalcu nekaj dni po predpisanem tehnološkem postopku, da dobi iz njega fino kremasto strukturo. Temu na koncu doda še liofilizirane maline v prahu in vanilijo in vse skupaj dobro premeša v gosto mazljivo zmes rožnate barve . Liofilizacija je posebni postopek nizkotemperaturnega sušenja sadja, kjer le-ta ohrani skoraj 97% svojega okusa, barve, arome, vitaminov in mineralov in prav zato je takšna posušena malina  enako slastna in okusna kot sveža.

Predlog za serviranje: Fina malina je zaradi svoje kremaste strukture primerna kot zdrav namaz na kruhu, kot dodatek h grškemu jogurtu, kosmičem, skuti ali smetani, odlično se poda k palačinkam, vafljem in vanilijevemu sladoledu, z njo pa si lahko tudi osladimo čaj ali različne napitke.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil.
Vsebina: 250g pakiranje
Sestavine: cvetlični med, liofilizirana malina, aroma vanilije
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.

………………

ČOKOLADNO ZLATO 250g
Mr.Bee “Čokoladno zlato” je 100% naravni kremni med narejen iz slovenskega medu in vrhunske belgijske čokolade brez sladkorja, prave kakavove mase in kakavovega masla, ki se kar topi v ustih in ima okus po medeno-čokoladnih pralinejih, zato je prava zdrava pregreha za vse čokoholike, ki prisegajo na najbolj kvalitetne čokolade iz dežele čokolad, ki se mu pač enostavno ne boste mogli upreti!
Predlog za serviranje: Čokoladno zlato je izvrstno kot namaz na kruhu, na palačinkah ali vafljih, kot dodatek k sladicam, kot krema za peciva, prelive za sladolede ali smetane, vmešamo ga pa lahko tudi mlečni riž ali v toplo mleko in si iz njega pripravo super čokoladni napitek! Ko nam “pade cuker” pa je najboljši kar na žlico!
Je lahko izvrstno in okusno darilo predvsem v času prazničnega obdarovanja!
Vsebina: 250g pakiranje
Sestavine: med, kakav ( 54% ), kakavova masa, kakavovo maslo ( 36,1% ), sladilo maltitol, emulgator sojin lecitin, naravna aroma vanilije
Alergeni: emulgator sojin lecitin
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: V temnem in hladnem prostoru.
Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil.
……………
BELI KRISTAL 250g

Mr.Bee “Beli kristal” je naravni kremni med brez dodatkov ( ponavadi cvetličnega izvora ) , ki je nastane s posebnim tehnološkim procesom mešanja kristaliziranega medu v mešalcu nekaj dni, dokler iz njega ne nastane bela, gosta in mazljiva kremasta struktura. Medu v procesu mešanja ni nič dodanega ali odvzetega in tudi ni segrevan, zato ohrani vse svoje koristne in naravne sestavine. Vse lastnosti medu ostanejo enake kot pri navadnem medu, spremeni se samo struktura. Obožujejo ga tako odrasli kot otroci, saj je prijetnega in nežnega okusa in ne kaplja!

Predlog za serviranje: Beli kristal je primeren je kot namaz na kruhu, na palačinkah, kot sladilo za tople napitke, dodatek k svežemu sadju ali skutnim jedem.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

Vsebina: 250g pakiranje
Sestavine: cvetlični med
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru ( priporočljivo v hladilniku ).