Kremni med “Slastni lešnik”

Slastni lešnik je 100% naravni kremni med, narejen iz slovenskih praženih lešnikov brez dodanega sladkorja in arom. Osnova za kremni med je Mr. Bee-jev nesegret cvetlični med, ki je v fazi kristalizacije in katerega Mr.Bee meša v mešalcu nekaj dni, dokler ne dobi kremaste strukture h kateri doda omamno dišečo pasto iz domačih lešnikov. Slastni lešnik se odlično poda k mleku, kot zdrav namaz na kruhu brez sladkorja, k vafljem, palačinkam, sladoledu, sladicam ali pa si ga privoščimo kar tako na žlico.

NAGRADE, PRIZNANJA:

  • Zlata medalja, Agra 2021

Slastni lešnik je pakiran ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je lahko čudovito, zdravo darilo za vsakogar.

 

4,90 12,50 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUNi na voljo Kategorije, ,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

 

Slastni lešnik je 100% naravni kremni med, narejen iz slovenskih praženih lešnikov brez dodanega sladkorja in arom. Osnova za kremni med je Mr. Bee-jev nesegret cvetlični med, ki je v fazi kristalizacije in katerega Mr.Bee meša v mešalcu nekaj dni, dokler ne dobi kremaste strukture h kateri doda omamno dišečo pasto iz domačih lešnikov. Slastni lešnik se odlično poda k mleku, kot zdrav namaz na kruhu brez sladkorja, k vafljem, palačinkam, sladoledu, sladicam ali pa si ga privoščimo kar tako na žlico. Tej enkratni medeni poslastici se ne bodo mogli upreti še tako zahtevni sladokusci.

Predlog za serviranje: Slastni lešnik se odlično poda k mleku, kot zdrav namaz na kruhu brez sladkorja, k vafljem, palačinkam, sladoledu, sladicam ali pa si ga privoščimo kar tako na žlico

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

Vsebina: 250g, 40g pakiranje
Sestavine: cvetlični med, praženi slovenski lešniki 30%
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.
Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 250g