Propolis tinktura

Mr.Bee propolis tinktura je naravni izdelek, ki je tako rekoč nepogrešljiv v domači lekarni. Propolis je v osnovi smolnata nov, ki jo čebele nabirajo na drevju in z njim zamažejo špranje v panju ter se tako zavarujejo pred vlago, prepihom in mikroorganizimi. Prav zato je propolis eden izmed najbolj zdravilnih čebeljih proizvodov, ki zavira rast bakterij, deluje antiseptično, antibakterijsko in se lahko uporablja za celjenje ran ter za zdravljenje različnih vnetij. Propolis raztopljen v alkoholni raztopini ( tinktura ) učinkuje tako na bakterije kot tudi na viruse in glivice.

7,70 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
Kategoriji,
Zapri
Opis

Mr.Bee propolis tinktura je naravni izdelek, ki je tako rekoč nepogrešljiv v domači lekarni. Propolis je v osnovi smolnata nov, ki jo čebele nabirajo na drevju in z njim zamažejo špranje v panju ter se tako zavarujejo pred vlago, prepihom in mikroorganizimi. Prav zato je propolis eden izmed najbolj zdravilnih čebeljih proizvodov, ki zavira rast bakterij, deluje antiseptično, antibakterijsko in se lahko uporablja za celjenje ran ter za zdravljenje različnih vnetij. Propolis raztopljen v alkoholni raztopini ( tinktura ) učinkuje tako na bakterije kot tudi na viruse in glivice. Propolis večkrat poimenujemo kar naravni antibiotik, saj ga lahko uporabljamo kot razkužilo, pri vnetju grla in dlesni, lajšanju prehlada in tudi pri zobobolih.

Tinkturo uživamo oralno na žlički medu, na katero nakapamo nekaj kapljic tinkture dnevno. Lahko jo raztopimo tudi v kozarcu mlačne vode ali soka eno uro pred obrokom. Za zunanjo lokalno uporabo ( kot razkužilo ) lahko tinkturo nanašamo neposredno na prizadeto mesto.

Zapri
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Propolis tinktura”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prekliči