Razprodano

Srednji paket “Medenjak in Beli kristal”

Kaj nastane ko družina Perger združi moči z Mr.Bee? Najbolj tradicionalni in dišeči paket za praznično obdarovanje, ki bo zadovoljil prav vse okuse in polepšal vaše praznike!

Paket vsebuje:

  • slastne Pergerjeve medenjake Vinsko pecivo 5kos
  • kremni med Beli kristal 250g.

DIMENZIJA EMBALAŽE: 130 X 75 X 140

Paket je pakiran ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je lahko čudovito darilo za vsakogar.

 

19,90 

Ni na zalogi

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

Mr.Bee “Beli kristal” je naravni kremni med brez dodatkov ( ponavadi cvetličnega izvora ) , ki je nastane s posebnim tehnološkim procesom mešanja kristaliziranega medu v mešalcu nekaj dni, dokler iz njega ne nastane bela, gosta in mazljiva kremasta struktura. Medu v procesu mešanja ni nič dodanega ali odvzetega in tudi ni segrevan, zato ohrani vse svoje koristne in naravne sestavine. Vse lastnosti medu ostanejo enake kot pri navadnem medu, spremeni se samo struktura. Obožujejo ga tako odrasli kot otroci, saj je prijetnega in nežnega okusa in ne kaplja!

Predlog za serviranje: Beli kristal je primeren je kot namaz na kruhu, na palačinkah, kot sladilo za tople napitke, dodatek k svežemu sadju ali skutnim jedem.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

Vsebina: 250g pakiranje

Sestavine Mr.Bee: Cvetlični med

Alergeni: /

Poreklo: Slovenija

Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.

……………………………….

Pergerjavi medenjaki kot nekoč: Okusite harmonijo narave – skrivnost prednikov družine Perger za dolgo in zdravo življenje. Slastni in mehki medenjaki, ki so jih poznale že naše babice in dedki. Da so medenjaki še slajši so obliti z medeno glazuro. Primerni za otroke, starejše o enega leta starosti, starše, ki jim je zdrav življenjski slog na prvem mestu, in naše babice in dedke kot spomin na stare dobre čase. Medenjaki so narejeni iz več vrst prvovrstne slovenske moke, medu, mešanice začimb, ki je družinska skrivnost iz leta 1757.Medenjaki ne vsebujejo nobenih aditivov ali konzervansov. Skrivnost se skriva v počivanju testa, ki samo zori v več kot 250 let starih hrastovih čebrih 60 dni, preden začnejo s peko. Medenjaki ne vsebujejo nobenih aditivov ali konzervansov. Skrivnost se skriva v počivanju testa, ki samo zori v več kot 250 let starih hrastovih čebrih 60 dni, preden začnejo s peko.

Predlog za serviranje:  Medenjaki se priležejo k toplemu čaju ali kavi oz. toplim napitkom.

Slovensko, domače, ročno izdelano,  brez barvil in umetnih arom.

Sestavine Perger medenjaki: polnozrnata pšenična moka, ržena moka, ržena moka, med (40%), voda, škrobni sirup, sladkor, začimbe, vzhajalno sredstvo: jelenova sol (1%).

Alergeni: gluten

Poreklo: Slovenija

Skladiščenje: Hraniti v suhem prostoru.