Orehi v medu “Medena kupa za gurmane”

Medena kupa je mešanica Mr.Bee-jevega akacijevega medu z domačimi slovenskimi orehi in je prava gurmanska poslastica, ki se prileže tako k sladkim kot slanim jedem. Lahko si jo pripravimo že za zajtrk v kombinaciji z jogurtom in sadjem in s tem dobimo pravo energijsko bombo, ki nam bo dala energijo za ves dan!

Medena kupa je pakirana ročno z veliko mero ljubezni in je lahko čudovito darilo za vsakogar.

10,80 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUMEDDOREH Kategoriji,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice. “

“Medena kupa za gurmane” ali orehi v medu je mešanica Mr.Bee-jevega akacijevega medu s slovenskimi domačimi orehi iz lokalnih kmetij in je prava gurmanska poslastica, ki se prileže tako k sladkim kot slanim jedem. Je okusna in zdrava medena mešanica, saj ti ta čudovita kombinacija medu in  orehov daje telesu vse potrebne vitamine, minerale in beljakovine, hkrati pa tudi moč in energijo za ves dan in pripomore k boljši koncentraciji in spominu. Pa še enostavno se ji ne boš mogel upreti, saj je božanskega okusa!

Predlog za serviranje: Lahko si jo pripravimo v kombinaciji z jogurtom in sadjem, s sirnim ali mesnim narezkom, kot preliv na solato ali sladoled ali pa si jo privoščimo kar na žlico ” ko pade cuker”!

Medena kupa je lahko tudi izvrstno in okusno darilo, predvsem v času prazničnega obdarovanja.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

 

Vsebina: 380g pakiranje

Sestavine: akacijev med, orehi

Alergeni: orehi

Poreklo: Slovenija

 

Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

380g