Vrhunski “Medeni liker”

Mr.Bee medeni liker je vrhunska nagrajena pijača iz domačega medu in sadnega žganja, narejena po tradicionalnem receptu dedka Franca, ki se ji tvoje brbončice enostavno ne bodo mogle upreti! Posebno aromo likerju dajejo najboljše medene sestavine, ki se v žganju namakajo več kot leto dni in s tem naredijo liker še slajši!

NAGRADE, PRIZNANJA:

  • Zlata medalja, Agra 2020

Medeni liker je pakiran ročno z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je odlično darilo za vaše ljubljene ali poslovne partnerje.

4,40 15,80 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUNi na voljo Kategorije, ,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice. “

Mr.Bee medeni liker je vrhunska pijača iz domačega medu in sadnega žganja, ki je narejen po tradicionalnem receptu dedka Franca in kjer Mr.Bee pri postopku izdelave uporabi same najboljše sestavine. Medenemu likerju dajejo posebno aromo propolis, kostanjev med in voščeni poklopci iz čebeljega voska, ki se v žganju namakajo skoraj leto dni v posebnih sodih, liker pa s tem postopkom dobi čudovit okus, ki očara prav vsakogar.

Predlog za serviranje:  Medeni liker je alkoholna pijača ki se pije kot aperitiv, poleg izjemnega okusa pa poskrbi še za nekaj zdravilnih učinkov. Še posebno se prileže v zimskih dneh saj nas ogreje, v poletnih mesecih pa si lahko iz njega naredimo osvežilni medeni koktajl v kombinaciji z ginom ter citrusi.

Vsebina: 350ml, 100ml, 40ml pakiranje
Sestavine: žganje, med, propolis
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: V hladnem in temnem prostoru.
Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40ml, 100ml, 350ml