Kremni med “Mandljev piškotek”

Mr.Bee “Mandljev piškotek” ala Speculaas je 100% naravni kremni med narejen iz praženih mandljev ter dišečih začimb, vmešanih v to praznično mešanico. Ta slastni medeni okus je skoraj identičen kot so nam že vsem znani piškotki Speculaas, katere so že od nekdaj tradicionalno pekli v Belgiji in na Nizozemskem na večer pred Svetim Miklavžem in ki tako lepo zadišijo po nostalgiji ter najlepšem decembrskem času. Odlično se poda k popečenim kruhkom z maslom, k palačinkam, vafljem, toplemu mleku ali čaju in kot dodatek pri peki slaščic. Mmmmm… prava gurmanska izkušnja za tiste, ki ljubijo okuse po domačnosti in tradiciji!

Mandljev piškotek je pakiran ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je čudovito, zdravo darilo za vsakogar!

 

4,90 12,90 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUNi na voljo Kategorije, ,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

 

Mandljev piškotek ala Speculaas je 100% naravni kremni med narejen iz praženih mandljev ter dišečih začimb, vmešanih v to praznično mešanico. Ta slastni medeni okus je skoraj identičen kot so nam že vsem znani piškotki Speculaas, katere so od nekdaj tradicionalno pekli v Belgiji in na Nizozemskem na večer pred Svetim Miklavžem in ki tako lepo zadišijo po nostalgiji ter najlepšem decembrskem času. Praženi mandlji v Mr.Bee-jevem cvetličnem kremnem medu z dišečimi začimbami kot sta cimet in klinčki, se nam kar stopijo v ustih in kličejo po še! Prava gurmanska izkušnja za vse tiste, ki ljubijo okuse po domačnosti in tradiciji!

Predlog za serviranje: Kremni med Mandljev piškotek ala Speculaas se odlično poda k popečenim kruhkom z maslom, k palačinkam, vafljem, toplemu mleku ali čaju, kot dodatek pri peki slaščic ali pa si ga privoščimo kar tako na žlico, ko se nam zahoče nekaj sladkega.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

Vsebina: 250g, 40g pakiranje
Sestavine: med, praženi mandlji, cimet, klinčki
Alergeni: mandlji
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.

 

 

Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 250g