Mali paket “Za čokoholike”

Mali paket “Za čokoholike” vsebuje Mr.Bee mini kremni med Čokoladno zlato 40g iz slovenskega medu in vrhunske belgijske čokolade ter 2 x Herbessa ročno izdelano mini čokoladno glicerinsko milo v motivu čebelice in satovja s 100% kakavom v prahu in dodanim parfumskim oljem čokolade. Tale čokoladni komplet je prava poezija okusov in vonjav, ki se mu enostavno ne boste mogli upreti! Majhna pozornost in odlično darilo!

Paket vsebuje:

  • mini Čokoladno zlato 40g
  • 2 x Čokoladno milo 15g v obliki čebelice in satovja
    DIMENZIJA EMBALAŽE:
    105 x 105 x 56

Paket je pakiran ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je čudovito darilo za vsakogar!

14,00 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
Zapri
Opis

“Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

Mali paket “Za čokoholike” vsebuje Mr.Bee mini kremni med Čokoladno zlato 40g iz slovenskega medu in vrhunske belgijske čokolade ter 2 x Herbessa ročno izdelano mini čokoladno glicerinsko milo v motivu čebelice in satovja, s 100% kakavom v prahu in dodanim parfumskim oljem čokolade. Tale čokoladni komplet je prava poezija okusov in vonjav, ki se mu enostavno ne boste mogli upreti! Majhna pozornost in odlično darilo!

Paket vsebuje:

  • mini Čokoladno zlato 40g
  • 2 x čokoladno glicerinsko milo v obliki čebelice in satovja
DIMENZIJA EMBALAŽE:
105 X 105 X 56
ČOKOLADNO ZLATO 40g
Mr.Bee “Čokoladno zlato” je 100% naravni kremni med narejen iz slovenskega medu in vrhunske belgijske čokolade brez sladkorja, prave kakavove mase in kakavovega masla, ki se kar topi v ustih in ima okus po medeno-čokoladnih pralinejih, zato je prava zdrava pregreha za vse čokoholike, ki prisegajo na najbolj kvalitetne čokolade iz dežele čokolad, ki se mu pač enostavno ne boste mogli upreti!
Predlog za serviranje: Čokoladno zlato je izvrstno kot namaz na kruhu, na palačinkah ali vafljih, kot dodatek k sladicam, kot krema za peciva, prelive za sladolede ali smetane, vmešamo ga pa lahko tudi mlečni riž ali v toplo mleko in si iz njega pripravo super čokoladni napitek! Ko nam “pade cuker” pa je najboljši kar na žlico!
Je lahko izvrstno in okusno darilo predvsem v času prazničnega obdarovanja!
Vsebina: 40g
Sestavine: med, kakav ( 54% ), kakavova masa, kakavovo maslo ( 36,1% ), sladilo maltitol, emulgator sojin lecitin, naravna aroma vanilije
Alergeni: emulgator sojin lecitin
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: V temnem in hladnem prostoru.
Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja in umetnih barvil.
……………………….
ČOKOLADNO MILO  2 x 15g
Herbessa ročno izdelana mini čokoladna mila v motivu čebelice in satovja so narejena iz glicerinskega belega mila kot osnova, kateremu je dodan 100% belgijski kakav v prahu ter parfumsko olje čokolade, ki je pravi afrodiziak in da temu dišečemu milu še tisto piko na i. Ročno izdelano glicerinsko milo je zelo primerno za ljudi s suho kožo, še posebej v zimskem času, ko mraz še dodatno vpliva na izsuševanje povrhnjice.
Sestavine: Osnova za milo bela, kakav v prahu, parfumsko olje čokolada
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Sorbitol, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Stearrie Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Editronate, ( Theobroma cacao, parfum )
Vsebina: 2 x 15g
Uporaba: Namenjeno za umivanje rok in telesa. Namiliti kožo in izprati. Samo za zunanjo uporabo. Pazite da izdelek ne pride v stik z očmi!
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Po uporabi hraniti na suhem.
Slovensko, domače, ročno izdelano.