Srednji paket “Božična lipa in praznični čaj”

Srednji paket “Božična lipa in praznični čaj” je slovenski tradicionalni paketek, ki ga sestavljata Mr.Bee med Objem lipe za prijatelje 420g in praznični čaj Angelski spev Herbessa, ki je ročno nabran in proizveden v Sloveniji. Ta omamna čajna mešanica suhih jabolk, plodov šipka, kandirane pomaranče, oranžne mete in ananas mete bo v kombinaciji z lipovim medom po novem tvoj najljubši topli in zdrav napitek v prihajajočih praznikih! Zdrava, sladka pozornost in ideja za darilo!

Paket vsebuje:

  • Objem lipe 420g v šik božični preobleki z rdečo pentljico
  • slovenski praznični čaj Angelski spev 50g ( brez umetnih arom )
DIMENZIJA EMBALAŽE:
130 X 75 X 140
Paket je pakiran ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je čudovito darilo za vsakogar!

 

20,90 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

 

Srednji paket “Božična lipa in praznični čaj” je slovenski tradicionalni paketek, ki ga sestavljata Mr.Bee mini med Objem lipe za prijatelje 420g in praznični čaj Angelski spev Herbessa, ki je ročno nabran in proizveden v Sloveniji. Ta omamna čajna mešanica suhih jabolk, plodov šipka, kandirane pomaranče, oranžne mete in ananas mete bo v kombinaciji z lipovim medom po novem tvoj najljubši topli in zdrav napitek v prihajajočih praznikih! Zdrava, sladka pozornost in ideja za darilo!

Paket vsebuje:

  • Objem lipe 420g v šik božični preobleki z rdečo pentljico
  • slovenski praznični čaj Angelski spev 50g ( brez umetnih arom )
DIMENZIJA EMBALAŽE:
130 X 75 X 140
Paket je pakiran ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je čudovito darilo za vsakogar!

 

LIPOV MED 420g – Božična lipa

Lipov med: Čebele nabirajo nektar na cvetovih lipe.

Barva: Barva lipovega medu je svetlo rumene do svetlo jantarne, slamnate barve, z zelenim odtenkom. Ni nujno vedno bister in po navadi hitro kristalizira. Značilni so veliki, grobi kristali. Kristaliziran med je slonokoščene do mlečno rumene barve.

Vonj: Zaznaven je vonj po lipovem cvetju, svež in nežen vonj, vonj po mentolu, limonini lupini, citronki, lesu ali žaganju. Intenzivnost vonja je srednja do močna.

Okus in aroma: Obstojnost okusa lipovega medu je srednja do dolgotrajna. Zaznaven je srednje do močno svež okus po mentolu, svežih orehih, zeliščih in kuhanem lipovem cvetju. Zaznavna je lahko tudi blaga aroma po cveticah.

Uporaba: Zaradi izrazitega antibakterijskega delovanja je lipov med odlično preventivno sredstvo. Uporablja se pri prehladnih obolenjih in težavah z dihali, kašlju, angini, povišani temperaturi, glavobolu ter izgubi apetita. Priporočajo ga pri boleznih želodca, jeter in ledvic, spodbuja metabolizem in pomirja krče. Ker pospešuje znojenje, ni priporočljiv za srčne bolnike. Lipov med uporabljamo tudi pri kuhanju, lepotnih tretmajih, celjenju ran in hujšanju.

Predlog pri serviranju: Lipov med je primeren kot dodatek v čaju ter ostalih toplih napitkih, v sadnih napitkih – smoothijih ali pa so ga kot sladilo vmešamo v jogurt, skuto in kosmiče.

Vsebina: 420g pakiranje

Poreklo: Slovenija

………………….

PRAZNIČNI ČAJ ANGELSKI SPEV 30g

Čajna mešanica “Angelski spev” je dišeča praznična mešanica zeliščne prijateljice Herbessa, ki je ročno nabrana in proizvedena v Sloveniji. Čaj bo primeren za praznična jutra, ko bo zadišalo po jabolkih, kandirani pomaranči in meti.

Je lahko izvrstno in okusno darilo predvsem v času prazničnega obdarovanja!
Vsebina: 50g
Sestavine: suha jabolka, plodovi šipka, kandirana pomaranča, oranžna meta in ananas meta. Brez umetnih arom!
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: V suhem prostoru!
Slovensko, domače, ročno izdelano.