Kremni med “Lepa aronija”

Mr.Bee “Lepa aronija” je 100% naravni kremni med narejen iz zmletih liofiliziranih plodov domače aronije vmešanih v kristaliziran cvetlični med, ki ga Mr.Bee meša v mešalcu nekaj dni da dobi mazljivo strukturo. Rezultat mešanja je vijoličasta kremasta zmes, ki je kljub trpkemu okusu aronije v kombinaciji z medom izjemno okusna in jo obožujejo tudi otroci. Lepa aronija vsebuje same zdravilne lastnosti ( vitamine, antioksidante,…) zato je priporočljivo, da jo uživamo vsakodnevno 1-2 žlički ali kot namaz na kruhu, prepečencu, palačinkah, kot preliv za sladice, v kombinaciji z mlečnimi izdelki ali v toplih napitkih.

Lepa aronija je pakirana ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je lahko čudovito, zdravo darilo za vsakogar.

 

4,90 12,50 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUNi na voljo Kategorije, ,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

 

Mr.Bee “Lepa aronija” je 100% naravni kremni med narejen iz zmletih liofiliziranih plodov domače aronije vmešanih v kristaliziran cvetlični med, ki ga Mr.Bee meša v mešalcu nekaj dni po posebnem tehnološkem postopku da dobi mazljivo strukturo. Rezultat mešanja je vijoličasta kremasta zmes, ki je kljub trpkemu okusu aronije v kombinaciji z medom izjemno slastna in jo obožujejo tudi otroci. Kremna medena mešanica vsebuje same zdravilne lastnosti, saj plodovi aronije s postopkom liofilizacije zadržijo in ohranijo skoraj 97% svojega okusa, barve, arome, vitaminov in mineralov, aronija pa je tudi ročno trgana in pobrana v Sloveniji. Zdravilno moč aronije so poznali že Indijanci, ki so to rastlino uporabljali stoletja za zdravljenje najrazličnejših bolezni. Ta čudežna jagoda je najmočnejše antioksidacijsko sredstvo v naravi, krepi imunski sistem, brani telo pred virusi, preprečuje bakterijske infekcije, uravnava krvni pritisk, odpravlja želodčne težave, preprečuje slabokrvnost, zdravi ožilje in povečuje elastičnost kože ter s tem zmanjšuje gubice.

Predlog za serviranje: Kremni med Lepa aronija naše telo očisti toksinov zato je priporočljivo, da ga uživamo vsakodnevno 1-2 žlički. Hkrati je odličen tudi kot namaz na kruhu, prepečencu, palačinkah, kot preliv za sladice, v kombinaciji z mlečnimi izdelki ali v toplih napitkih.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

Vsebina: 250g, 40g pakiranje
Sestavine: cvetlični med, liofilizirana bio aronija
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.
Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 250g