Kostanjev med

Kostanjev med vsebuje veliko cvetnega prahu, zato je zanj značilen aromatičen, dolgotrajno obstojen okus, zlasti po grenkem. Je tudi najbolj antiseptični in antibakterijski izmed vseh medov in preprečuje različna vnetja, astme, bronhitise ter druge bolezni dihal. Uporabljamo ga lahko tudi za celjenje ran.

3,80 15,90 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUMEDKOST Kategoriji,
Zapri
Opis

Kostanjeva pripoved za zaljubljene ali kostanjev med je popolnoma naravni produkt dela Mr. Bee-jevih pridnih čebel. Je med cvetličnega izvora, katerega čebele pridelajo iz nektarja kostanja. Kostanjev med je lahko temno rjave ali jantarne barve, z rdečim odtenkom in ponavadi ne kristalizira tako zelo hitro. Vsebuje veliko cvetnega prahu, zato je zanj značilen aromatičen, dolgotrajno obstojen okus, zlasti po grenkem. Je tudi najbolj antiseptični in antibakterijski izmed vseh medov in preprečuje različna vnetja, astme, bronhitise ter druge bolezni dihal. Uporabljamo ga lahko tudi za celjenje ran.

Kostanjev med je nepogrešljiva sestavina pri peki peciva, potic in medenjakov prav zaradi svoje arome in intenzivnega okusa.

Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 330g, 900g

Zapri
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kostanjev med”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prekliči