Kremni med “Fina malina”

Mr.Bee “Fina malina” je 100% naravni kremni med, narejen iz samih dragocenih sestavin. Kombinacija medu in liofiliziranih domačih malin ustvarita čudovito harmonijo okusov, ki prepriča še tako zahtevnega kupca. Za osnovo Fine maline Mr.Bee uporabi svoj izvrsten cvetlični med, ki je v fazi kristalizacije in ga meša v posebnem mešalcu nekaj dni po predpisanem tehnološkem postopku, da dobi kremasto belo zmes. Na koncu k zmesi doda liofilizirane maline v prahu in vanilijo ter vse skupaj dobro premeša, da dobi rožnato mazljivo zmes. Fina malina je odlična kot namaz na kruhu, kot dodatek h grškemu jogurtu, kosmičem, skuti ali smetani, odlično pa se poda tudi k palačinkam, vafljem in vanilijevemu sladoledu.

Fina malina je pakirana ročno, z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je lahko čudovito, zdravo darilo za vsakogar.

 

4,90 12,50 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUNi na voljo Kategorije, ,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

Fina malina je 100% naravni kremni med, narejen iz samih dragocenih sestavin. Kombinacija medu in domačih slovenskih malin ustvarita čudovito harmonijo okusov, ki prepriča še tako zahtevnega kupca. Za osnovo Fine maline Mr.Bee uporabi svoj izvrsten cvetlični med, ki je že v fazi kristalizacije. Kristaliziran med nato z veliko mero potrpežljivosti meša v posebnem mešalcu nekaj dni po predpisanem tehnološkem postopku, da dobi iz njega fino kremasto strukturo. Temu na koncu doda še liofilizirane maline v prahu in vanilijo in vse skupaj dobro premeša v gosto mazljivo zmes rožnate barve . Liofilizacija je posebni postopek nizkotemperaturnega sušenja sadja, kjer le-ta ohrani skoraj 97% svojega okusa, barve, arome, vitaminov in mineralov in prav zato je takšna posušena malina  enako slastna in okusna kot sveža.

Predlog za serviranje: Fina malina je zaradi svoje kremaste strukture primerna kot zdrav namaz na kruhu, kot dodatek h grškemu jogurtu, kosmičem, skuti ali smetani, odlično se poda k palačinkam, vafljem in vanilijevemu sladoledu, z njo pa si lahko tudi osladimo čaj ali različne napitke.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil.

Vsebina: 250g, 40g pakiranje

Sestavine: cvetlični med, liofilizirana malina, aroma vanilije

Alergeni: /

Poreklo: Slovenija

Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.

Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 250g