Kremni med “Dišeča jagoda”

Mr.Bee “Dišeča jagoda” je 100% naravni kremni med, narejen iz samih čudovitih in dragocenih sestavin. Kombinacija slovenskega medu ter domačih lokalnih jagod ustvari slastni medeno-jagodni okus, ki je prava poslastica za vse sladkosnede, ki obožujejo sveže in sadno! Za osnovo Dišeče jagode Mr.Bee uporabi cvetlični med, ki je že v fazi kristalizacije. Kristaliziran med nato z veliko mero potrpežljivosti meša v posebnem mešalcu nekaj dni po predpisanem tehnološkem postopku, da dobi iz njega fino kremasto strukturo. Temu na koncu doda še domače liofilizirane jagode v prahu, ki ohranijo 97% svojega okusa, barve, arome, vitaminov in mineralov, kar naredi to mešanico še posebej aromatično. Namaz je zelo gost in kremast, ne kaplja in ga brez težav namažemo na kruh, vaflje, palačinke, ga dodamo v smutije, k sladicam, smetani, jogurtu in drugim mlečnim izdelkom. Še posebej ga obožujejo otroci!

Dišeča jagoda je pakirana ročno z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je lahko čudovito darilo za vsakogar!

 

4,90 12,80 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUNi na voljo Kategorije, ,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

 

Mr.Bee “Dišeča jagoda” je 100% naravni kremni med, narejen iz samih čudovitih in dragocenih sestavin. Kombinacija slovenskega medu ter domačih lokalnih jagod ustvari slastni medeno-jagodni okus, ki je prava poslastica za vse sladkosnede, ki obožujejo sveže in sadno! Za osnovo Dišeče jagode Mr.Bee uporabi cvetlični med, ki je že v fazi kristalizacije. Kristaliziran med nato z veliko mero potrpežljivosti meša v posebnem mešalcu nekaj dni po predpisanem tehnološkem postopku, da dobi iz njega fino kremasto strukturo. Temu na koncu doda še domače liofilizirane jagode v prahu, ki ohranijo 97% svojega okusa, barve, arome, vitaminov in mineralov, kar naredi to mešanico še posebej aromatično.

Predlog za serviranje: Namaz je zelo gost in kremast, ne kaplja in ga brez težav namažemo na kruh, vaflje, palačinke, ga dodamo v smutije, k sladicam, smetani, jogurtu in drugim mlečnim izdelkom. Še posebej ga obožujejo otroci!

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil.

Vsebina: 250g, 40g pakiranje
Sestavine: cvetlični med, liofilizirana jagoda
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru.
Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 250g