Božična lipa, lipov med

Božična lipa ali lipov med je čisto naravni produkt dela Mr.Bee-jevih pridnih čebel. Po izvoru je cvetlični med, ki ga čebele pridelajo iz nektarja lipe. Lipov med je tekoč, svetlo rumene barve z zelenim odsevom, značilnim vonjem po lipovem cvetju ter izrazitim, dolgo trajajočim in malo pekočim okusom po mentolu. Zaradi svojih zdravilnih učinkov je že od nekdaj cenjen. Ni nujno vedno bister in ponavadi hitro kristalizira. Uporabljamo ga pri prehladnih obolenjih in težavah z dihali, kašlju ter povišani temperaturi.

3,90 10,40 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUNi na voljo Kategoriji,
Zapri
Opis

Objem lipe za prijatelje ali lipov med je čisto naravni produkt dela Mr.Bee-jevih pridnih čebel. Po izvoru je cvetlični med, ki ga čebele pridelajo iz nektarja lipe. Lipov med je tekoč, svetlo rumene barve z zelenim odsevom, značilnim vonjem po lipovem cvetju ter izrazitim, dolgo trajajočim in malo pekočim okusom po mentolu. Zaradi svojih zdravilnih učinkov je že od nekdaj cenjen. Ni nujno vedno bister in ponavadi hitro kristalizira. Uporabljamo ga pri prehladnih obolenjih in težavah z dihali, kašlju ter povišani temperaturi.

Lipov med je primeren kot dodatek v čaju ter ostalih toplih napitkih, v sadnih napitkih – smoothijih ali pa so ga kot sladilo vmešamo v jogurt, skuto in kosmiče.

Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 420g

Zapri
Mnenja (0)

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Božična lipa, lipov med”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prekliči