Kremni med “Beli kristal”

Mr.Bee “Beli kristal” je naravni kremni med brez dodatkov cvetličnega izvora, ki nastane s posebnim tehnološkim procesom mešanja kristaliziranega medu v mešalcu nekaj dni, dokler iz njega ne nastane bela mazljiva kremasta struktura. Medenemu namazu v procesu mešanja ni nič dodanega ali odvzetega in tudi ni segrevan, zato ohrani vse svoje koristne sestavine. Vse lastnosti medu ostanejo enake kot pri navadnem medu, spremeni se samo struktura. Obožujejo ga tako odrasli kot otroci, saj je prijetnega in nežnega okusa in ne kaplja!

Beli kristal je pakiran ročno z veliko mero ljubezni in potrpežljivosti in je lahko čudovito darilo za vsakogar.

 

4,70 9,50 

Dodaj na seznam želja Adding to wishlist Dodajte na seznam želja
SKUMEDDOREH-1 Kategorije, ,
Zapri
Opis

” Mr.Bee je mlada blagovna znamka Čebelarstva Poslek iz Zgornje Polskave, ki se ukvarja s pridelavo in predelavo čebeljih pridelkov. Izdelki so lokalni, kvalitetni, trajnostni ter inovativni in vsebujejo same lokalne sestavine. Z nakupom izdelka podpreš naše majhno družinsko podjetje, male krilate angelce ter slovenske kmete, ki se trudijo ohraniti naravo in čebelice.”

Mr.Bee “Beli kristal” je naravni kremni med brez dodatkov ( ponavadi cvetličnega izvora ) , ki je nastane s posebnim tehnološkim procesom mešanja kristaliziranega medu v mešalcu nekaj dni, dokler iz njega ne nastane bela, gosta in mazljiva kremasta struktura. Medu v procesu mešanja ni nič dodanega ali odvzetega in tudi ni segrevan, zato ohrani vse svoje koristne in naravne sestavine. Vse lastnosti medu ostanejo enake kot pri navadnem medu, spremeni se samo struktura. Obožujejo ga tako odrasli kot otroci, saj je prijetnega in nežnega okusa in ne kaplja!

Predlog za serviranje: Beli kristal je primeren je kot namaz na kruhu, na palačinkah, kot sladilo za tople napitke, dodatek k svežemu sadju ali skutnim jedem.

Slovensko, domače, ročno izdelano, brez dodanega sladkorja, brez barvil in umetnih arom.

Vsebina: 250g, 40g pakiranje
Sestavine: cvetlični med
Alergeni: /
Poreklo: Slovenija
Skladiščenje: Hraniti v temnem in hladnem prostoru ( priporočljivo v hladilniku ).
Zapri
Dodatne informacije
Pakiranje

40g, 250g